XVè Aniversari

Enguany estem d’enhorabona! Fa poc més de 15 anys que el Cor Tessàlia oferí el seu concert inaugural a l’Església de l’Esperança. Una petita joia arquitèctonica del segle XVIII que va pertànyer al convent de l’Esperança i que es troba al barri gòtic de Barcelona. I és en aquest mateix indret on el proper dia 24 de maig , el Cor Tessàlia ofereirà aquest concert commemoratiu al qual han estat convidats tots els directors i cantaires que ens han vist créixer el cor durant aquests quinze anys i amb els quals recordarem algunes de les peces més significatives.

església esperança

El concert constarà de dues grans parts. A la primera meitat, interpretada per la plantilla actual del cor, podreu sentir una obra escollida especialment per aquesta ocasió: una selección de la comèdia madrigalesca Festino nella sera del giovedi grasso avanti cena, d‘Adriano Banchieri. La segona meitat del concert estarà formada pel repertori triat i dirigit pels directors que han dirigit el cor durant aquests quinze anys. Tots els excantaires que han pogut col·laborar participaran en aquesta segona part del concert, junt amb la plantilla actual del cor.

Les peces triades pels mateixos directors pretenen ser representatives del repertori que el cor ha interpretat durant tots aquests anys, a més de ser un recordatori d’algunes de les peces més significatives. Hi trobarem representats estils, països i èpoques diverses de la història de la música, incloent arranjaments de cançons populars o d’autors d’arreu del món, oferint una mostra del que realment ha estat el repertori propi del cor al llarg de la seva existència.

          Us hi esperem a tots!!

                  Cor Tessàlia