El Cor Tessàlia és un cor amb una sòlida formació musical i una gran trajectòria en el món coral amb un repertori que comprèn des de la música antiga fins al segle XXI. Fundat l'any 1998, començà sota la direcció de Gemma Tatay i continuà creixent sota la direcció de Jordi Marín, Damiàn Moragas i Laia Santanach. Actualment, el cor és dirigit per Xavier García Cardona, a mans del qual el cor pren un nou aire i nous projectes de cara al futur.


20è ANIVERSARI

Logo 20 anys Cor Tessàlia
Aquest curs el Cor Tessàlia celebra 20 anys!
I Ja tenim data pel concert commemoratiu.
Cartell concert 20 anys Cor Tessàlia
Una cita en la que interpretarem un repertori que ens porta d'alguna manera als nostres orígens: El llegat de Montserrat i les Catedrals de Barcelona; amb obres sacres, algunes d’inèdites, de compositors que han estat lligats al Monestir de Montserrat, a la Catedral de Barcelona i a Santa Maria del Mar. A més a més comptarem amb la participació de excantaires.

No t'ho perdis!

Escolta’ns


Ja pots veure el nostre darrer video al canal de YouTube del Cor Tessàlia: Els "Nocturnos de la ventana". Peces sobre els poemes de Federico García Lorca amb música de Francesc Vila. L'enregistrament es va realitzar a la Capella de Santa Àgata de Barcelona i en aquesta ocasió el Cor Tessàlia va comptar amb la col·laboració del rapsode Carles Pérez i el pianista Paul Parera.

Propers concerts

Cartell Maig coral del Barcelonès

Maig coral del Barcelonès

Diumenge 26 de maig de 2019, 18h

Petit Palau del Palau de la Música Catalana

Cartell concert VII Cicle de Música Sacra Coral de Sant Cugat

VII Cicle de Música Sacra Coral de Sant Cugat

El cor Tessàlia presenta el programa "El llegat de Montserrat i les Catedrals de Barcelona" que recull música sacra catalana de varios compositors espanyols de referència que han conegut el llegat i el patrimoni religiós d’aquests importants centres.

Inclou una sèrie d’obres religioses inèdites dels segles XVI i XVII recollides en el manuscrit 59 del Centre de Documentació de l’Orfeó Català i que gràcies a la tasca de Bernat Cabré i de l’editorial Ficta han pogut ser donades a conèixer.

Divendres 31 de maig de 2019, 21h

Monestir de Sant Cugat

Canta amb nosaltres

Cartell canta amb Cor Tessàlia

Busquem cantaires amb experiència coral per a totes les cordes. Assagem tots els dimecres de 21h a 23h.

Si t'agrada cantar, sol·licita una audició ( (vocalització, obra lliure elecció i lectura a vista). Anima't!

Contacta amb nosaltres a info@cortessalia.com

Vols ser el nostre patrocinador?

Ja som més de 500 a Facebook!

Hem assolit els 500 "likes" a la nostra página de facebook!
Moltes gràcies a tots pel vostre suport virtual! I si encara no ens segueixes,per què no t'afanyes? Fes "like" ja! i no et perdis cap de les nostres publicacions.
Like logo