El Cor Tessàlia és un cor amb una sòlida formació musical i una gran trajectòria en el món coral amb un repertori que comprèn des de la música antiga fins al segle XXI. Fundat l'any 1998, començà sota la direcció de Gemma Tatay i continuà creixent sota la direcció de Jordi Marín, Damiàn Moragas i Laia Santanach. Actualment, el cor és dirigit per Xavier García Cardona, a mans del qual el cor pren un nou aire i nous projectes de cara al futur.


El nostre primer àlbum

Les catedrals, els orígens

Els dies 19 i 2o de febrer el cor Tessàlia va enregistrar a la Capella de l'Esperança de Barcelona el seu primer àlbum " Les Catedrals, els origens" amb professionals d'alt nivell: l'enginyer de so Enric Giné i l'organista Daniel Tarrida, sota la direcció artística del nostre director titular: Xavier García Cardona.

El programa escollit ens transporta als orígens del cor: s’han seleccionat obres de compositors (en gran part del barroc) vinculats a la Catedral de Barcelona, però també a altres institucions musicals històriques catalanes. També recull cinc obres inèdites dins el repertori sacre de Catalunya que es van trobar al Manuscrit 59 del Centre de Documentació de l'Orfeó Català.

L'àlbum es va presentar en públic en un concert molt emotiu el passat 1 d'octubre a l'Església de Sant Llorenç on el cor va interpretar totes les cançons del disc acompanyats per l'organista Daniel Tàrrida.

Si vols fer-te amb un còpia de l'àlbum "Les Catedrals, els orígens" si us plau posa't en contacte amb nosaltres.

Moltes gràcies a tots els que heu contribuït a fer-lo realitat!

Like logo

20è ANIVERSARI

Logo 20 anys Cor Tessàlia
Aquest curs el Cor Tessàlia ha celebrat 20 anys!

I per concloure el curs, el Cor Tessàlia va preparar un programa especial "El llegat de Montserrat i les Catedrals de Barcelona" que recull música sacra catalana de varios compositors espanyols de referència que han conegut el llegat i el patrimoni religiós d’aquests importants centres.

Inclou una sèrie d’obres religioses inèdites dels segles XVI i XVII recollides en el manuscrit 59 del Centre de Documentació de l’Orfeó Català i que gràcies a la tasca de Bernat Cabré i de l’editorial Ficta han pogut ser donades a conèixer.

El programa es va poder escoltar al monestir de Sant Cugat, al petit palau de la Música Catalana i finalment a la parròquia Sant Llorenç de Barcelona en una vetllada molt especial que a més a més va comptar amb la participació d'excantaires.

Moltes GRÀCIES a tots els que ens heu acompanyat aquests anys.

Proper concert

Concert "És festa major. Glòria d'A. Vivaldi" a Calella

Dissabte 23 de setembre de 2023,17:30h.

Església de Santa María i Sant Nicolau

Carrer de l'Església 25, 08370 Calella, Barcelona

Entrades a www.entrapolis.com/entradas/concert-de-festa-major-gloria-de-a-vivaldi

Concert i viatge a Daimiel, Ciudad Real.

Daimiel
El passat dia 2 de novembre vam portar la nostra música a Daimiel, Ciudad Real, en la XVII Mostra de polifonia religiosa “Fernando Gigante Galiana".

Ja som més de 700 a Facebook!

Hem assolit els 700 "likes" a la nostra página de facebook!
Moltes gràcies a tots pel vostre suport virtual! I si encara no ens segueixes,per què no t'afanyes? Fes "like" ja! i no et perdis cap de les nostres publicacions.
Like logo

Escolta’ns


Ja pots veure el nostres darrers videos al canal de YouTube del Cor Tessàlia: "Amicus Meus" de Pere Egidi Fontseca i “Adoro te Devote” de Joan Cererols. Petites joies recuperades del patrimoni musical sacre català del segle XVII. L'enregistrament es va realitzar a la Parròquia de Sant Llorenç de Barcelona en motiu del XXè aniversari del cor.

ENTREVISTA A CATALUNYA MÚSICA

El passat divendres 24 de maig el nostre director Xavier Garcia i el musicòleg Bernat Cabré van ser entrevistats en el programa Assaig General de Catalunya Musica en motiu del XXè aniversari del Cor Tessàlia.
Escolta la entrevista i descobreix tot els detalls.

Canta amb nosaltres

Cartell canta amb Cor Tessàlia

Busquem cantaires amb experiència coral per a totes les cordes. Assagem tots els dimecres de 21h a 23h.

Si t'agrada cantar, sol·licita una audició ( (vocalització, obra lliure elecció i lectura a vista). Anima't!

Contacta amb nosaltres a info@cortessalia.com