El Cor Tessàlia és un cor amb una sòlida formació musical i una gran trajectòria en el món coral amb un repertori que comprèn des de la música antiga fins al segle XXI. Fundat l'any 1998, començà sota la direcció de Gemma Tatay i continuà creixent sota la direcció de Jordi Marín, Damiàn Moragas i Laia Santanach. Actualment, el cor és dirigit per Xavier García Cardona, a mans del qual el cor pren un nou aire i nous projectes de cara al futur.


NOU projecte

Les catedrals, els orígens
El pròxim mes de febrer de 2022, volem gravar el nostre primer àlbum incloent-hi obres sacres catalanes que no han estat mai enregistrades.Ens ajudes a fer-ho possible? Moltes gràcies!. Aportacions i més informació clickant a la imatge.
Like logo

20è ANIVERSARI

Logo 20 anys Cor Tessàlia
Aquest curs el Cor Tessàlia ha celebrat 20 anys!

I per concloure el curs, el Cor Tessàlia va preparar un programa especial "El llegat de Montserrat i les Catedrals de Barcelona" que recull música sacra catalana de varios compositors espanyols de referència que han conegut el llegat i el patrimoni religiós d’aquests importants centres.

Inclou una sèrie d’obres religioses inèdites dels segles XVI i XVII recollides en el manuscrit 59 del Centre de Documentació de l’Orfeó Català i que gràcies a la tasca de Bernat Cabré i de l’editorial Ficta han pogut ser donades a conèixer.

El programa es va poder escoltar al monestir de Sant Cugat, al petit palau de la Música Catalana i finalment a la parròquia Sant Llorenç de Barcelona en una vetllada molt especial que a més a més va comptar amb la participació d'excantaires.

Moltes GRÀCIES a tots els que ens heu acompanyat aquests anys.

Darrer concert

Sons de cel i terra Sons de cel i terra

Diumenge 12 de desembre,19h.

Parroquia de Sant Llorenç. C/d'Entença 109,08015 Barcelona.

Concert i viatge a Daimiel, Ciudad Real.

Daimiel
El passat dia 2 de novembre vam portar la nostra música a Daimiel, Ciudad Real, en la XVII Mostra de polifonia religiosa “Fernando Gigante Galiana".

Ja som més de 600 a Facebook!

Hem assolit els 600 "likes" a la nostra página de facebook!
Moltes gràcies a tots pel vostre suport virtual! I si encara no ens segueixes,per què no t'afanyes? Fes "like" ja! i no et perdis cap de les nostres publicacions.
Like logo

Escolta’ns


Ja pots veure el nostres darrers videos al canal de YouTube del Cor Tessàlia: "Amicus Meus" de Pere Egidi Fontseca i “Adoro te Devote” de Joan Cererols. Petites joies recuperades del patrimoni musical sacre català del segle XVII. L'enregistrament es va realitzar a la Parròquia de Sant Llorenç de Barcelona en motiu del XXè aniversari del cor.

ENTREVISTA A CATALUNYA MÚSICA

El passat divendres 24 de maig el nostre director Xavier Garcia i el musicòleg Bernat Cabré van ser entrevistats en el programa Assaig General de Catalunya Musica en motiu del XXè aniversari del Cor Tessàlia.
Escolta la entrevista i descobreix tot els detalls.

Canta amb nosaltres

Cartell canta amb Cor Tessàlia

Busquem cantaires amb experiència coral per a totes les cordes. Assagem tots els dimecres de 21h a 23h.

Si t'agrada cantar, sol·licita una audició ( (vocalització, obra lliure elecció i lectura a vista). Anima't!

Contacta amb nosaltres a info@cortessalia.com