El Cor Tessàlia és un cor amb una sòlida formació musical i una gran trajectòria en el món coral amb un repertori que comprèn des de la música antiga fins al segle XXI. Fundat l'any 1998, començà sota la direcció de Gemma Tatay i continuà creixent sota la direcció de Jordi Marín, Damiàn Moragas i Laia Santanach. Actualment, el cor és dirigit per Xavier García Cardona, a mans del qual el cor pren un nou aire i nous projectes de cara al futur.


20è ANIVERSARI

Logo 20 anys Cor Tessàlia
Aquest curs el Cor Tessàlia ha celebrat 20 anys!

I per concloure el curs, el Cor Tessàlia va preparar un programa especial "El llegat de Montserrat i les Catedrals de Barcelona" que recull música sacra catalana de varios compositors espanyols de referència que han conegut el llegat i el patrimoni religiós d’aquests importants centres.

Inclou una sèrie d’obres religioses inèdites dels segles XVI i XVII recollides en el manuscrit 59 del Centre de Documentació de l’Orfeó Català i que gràcies a la tasca de Bernat Cabré i de l’editorial Ficta han pogut ser donades a conèixer.

El programa es va poder escoltar al monestir de Sant Cugat, al petit palau de la Música Catalana i finalment a la parròquia Sant Llorenç de Barcelona en una vetllada molt especial que a més a més va comptar amb la participació d'excantaires.

Moltes GRÀCIES a tots els que ens heu acompanyat aquests anys.

Escolta’ns


Ja pots veure el nostre darrer video al canal de YouTube del Cor Tessàlia: Els "Nocturnos de la ventana". Peces sobre els poemes de Federico García Lorca amb música de Francesc Vila. L'enregistrament es va realitzar a la Capella de Santa Àgata de Barcelona i en aquesta ocasió el Cor Tessàlia va comptar amb la col·laboració del rapsode Carles Pérez i el pianista Paul Parera.

Darrer concert


CONCERT DEL XXè ANIVERSARI DEL COR TESSÀLIA Cartell concert 20 anys Cor Tessàlia

Vols ser el nostre patrocinador?

Ja som més de 500 a Facebook!

Hem assolit els 500 "likes" a la nostra página de facebook!
Moltes gràcies a tots pel vostre suport virtual! I si encara no ens segueixes,per què no t'afanyes? Fes "like" ja! i no et perdis cap de les nostres publicacions.
Like logo

Canta amb nosaltres

Cartell canta amb Cor Tessàlia

Busquem cantaires amb experiència coral per a totes les cordes. Assagem tots els dimecres de 21h a 23h.

Si t'agrada cantar, sol·licita una audició ( (vocalització, obra lliure elecció i lectura a vista). Anima't!

Contacta amb nosaltres a info@cortessalia.com

ENTREVISTA A CATALUNYA MÚSICA

El passat divendres 24 de maig el nostre director Xavier Garcia i el musicòleg Bernat Cabré van ser entrevistats en el programa Assaig General de Catalunya Musica en motiu del XXè aniversari del Cor Tessàlia.
Escolta la entrevista i descobreix tot els detalls.