El Cor Tessàlia és un cor amb una sòlida formació musical i una gran trajectòria en el món coral amb un repertori que comprèn des de la música antiga fins al segle XXI. Fundat l'any 1998, començà sota la direcció de Gemma Tatay i continuà creixent sota la direcció de Jordi Marín, Damiàn Moragas i Laia Santanach. Actualment, el cor és dirigit per Xavier García Cardona, a mans del qual el cor pren un nou aire i nous projectes de cara al futur.


El nostre primer àlbum

Les catedrals, els orígens

Els dies 19 i 2o de febrer de 2022, el Cor Tessàlia va enregistrar a la Capella de l'Esperança de Barcelona el seu primer àlbum " Les Catedrals, els origens" amb professionals d'alt nivell: l'enginyer de so Enric Giné i l'organista Daniel Tarrida, sota la direcció artística del nostre director titular: Xavier García Cardona.

El programa escollit ens transporta als orígens del cor: s’han seleccionat obres de compositors (en gran part del barroc) vinculats a la Catedral de Barcelona, però també a altres institucions musicals històriques catalanes. També recull cinc obres inèdites dins el repertori sacre de Catalunya que es van trobar al Manuscrit 59 del Centre de Documentació de l'Orfeó Català.

L'àlbum es va presentar en públic en un concert molt emotiu el passat 1 d'octubre a l'Església de Sant Llorenç on el cor va interpretar totes les cançons del disc acompanyats per l'organista Daniel Tàrrida.

Si vols fer-te amb un còpia de l'àlbum "Les Catedrals, els orígens" si us plau posa't en contacte amb nosaltres.

Moltes gràcies a tots els que heu contribuït a fer-lo realitat!

Like logo

25è ANIVERSARI

Logo 25 anys Cor Tessàlia
Aquest curs el Cor Tessàlia celebra 25 anys!

I per celebrar-ho presenta el concert Exsultate!, un programa d’obres sacres de Bach, Vivaldi, Mozart i Haydn que tenen en comú l’exaltació i la celebració. També s’inclou una obra de nova creació del nostre director Xavier García Cardona, Exsultate, Jubilate!, escrita en motiu d’aquesta efemèride especial del Cor Tessàlia.

A més del cor, hi prenen part un quartet de corda, el pianista i organista Marc Sumsi, la soprano solista Mireia Tarragó, guanyadora de diversos premis, qui ha ofert concerts i recitals amb grans orquestres i a grans sales catalanes i d’arreu de l’estat espanyol.

Moltes GRÀCIES a tots els que ens heu acompanyat aquests anys.

Proper concert

Concert A Terra ad Astra amb Resonart Vocal EnEnsemble

Divendres 14 de juny de 2024,20:30h.

Església de Sant Gaietà

C/ Consell de Cent, 293. Barcelona

Entrades a taquilla inversa

Concert i viatge a Daimiel, Ciudad Real.

Daimiel
El passat dia 2 de novembre vam portar la nostra música a Daimiel, Ciudad Real, en la XVII Mostra de polifonia religiosa “Fernando Gigante Galiana".

Ja som més de 800 a Facebook!

Hem assolit els 800 "likes" a la nostra página de facebook!
Moltes gràcies a tots pel vostre suport virtual! I si encara no ens segueixes,per què no t'afanyes? Fes "like" ja! i no et perdis cap de les nostres publicacions.
Like logo

Escolta’ns


Ja pots veure el nostres darrers videos al canal de YouTube del Cor Tessàlia: "Amicus Meus" de Pere Egidi Fontseca i “Adoro te Devote” de Joan Cererols. Petites joies recuperades del patrimoni musical sacre català del segle XVII. L'enregistrament es va realitzar a la Parròquia de Sant Llorenç de Barcelona en motiu del XXè aniversari del cor.

ENTREVISTES A CATALUNYA MÚSICA

El nostre director Xavier Garcia i el musicòleg Bernat Cabré van ser entrevistats en el programa Assaig General de Catalunya Musica en motiu del XXè aniversari del Cor Tessàlia i per explicar el programa que més endavant vam acabar enregistrant en el nostre disc "Les catedrals, els orígens".
Dimecres dia 10 d'abril el nostre director Xavier García Cardona i en Sergio Martínez, cantaire i membre fundador del Cor van ser entrevistats al programa Assaig General de Catalunya Musica per parlar del concert de celebració del 25 anys de la nostra formació.
Escolta la entrevista i descobreix tot els detalls.

Canta amb nosaltres

Cartell canta amb Cor Tessàlia

Busquem cantaires amb experiència coral per a totes les cordes. Assagem tots els dimecres de 21h a 23h.

Si t'agrada cantar, sol·licita una audició ( (vocalització, obra lliure elecció i lectura a vista). Anima't!

Contacta amb nosaltres a info@cortessalia.com